FAQ FAQ   Search Search   Memberlist Memberlist   Usergroups Usergroups   Register Register 
PhpBB- & WordPress- antispam.com
Home of the Antispam for all fields mod ! 
  Profile Profile   Log in to check your private messages Log in to check your private messages  Log inLog in 

 PhpBB- & WordPress- antispam.com Forum Index » Testimonial forum » Anti-Spam function does not work
  The time now is Fri Aug 17, 2018 2:19 pm 

 Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic  
Author Message
PostPosted: Wed Aug 01, 2018 9:25 am    Post subject: Anti-Spam function does not work  Reply with quote  

crowek



Joined: 23 Jun 2018
Posts: 2

Hi,

I have a problem with the Anti-Spam function in hMailServer. I'm using version 5.6.6 (B2383) and I have activate the Anti-Spam function in general, in the IP ranges the Anti-Spam function is active, too (for all ranges).So I have no idea, why it doesn't work. There is no (hMailServer) header information in the incoming emails, but there have to be some spam marks I think (for example I have test some mailings with SPF approval).
So what can I do?

Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:-
https://www.hmailserver.com/forum/viewtopic.php?t=31524
Creative infographic design

Thanks!

TOP View user's profileSend private message  BOTTOM
 Post new topic   Reply to topic All times are GMT + 1 Hour

Display posts from previous:   
 PhpBB- & WordPress- antispam.com Forum Index » Testimonial forum » Anti-Spam function does not work
 
 Page 1 of 1
 
 
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Jump to:  


     Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Template Neon | Snelle Managed WordPress webhosting